descriptiv dex | ce inseamna descriptiv | dictionar online cuvant.net

Dictionar Explicativ Roman / Englez

Dictionar Explicativ Român

Diacritice:    â    ă    î    ş    ţ

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

English Dictionary

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Folosesti des dictionarul explicativ al limbii romane? Adauga "motorul" de cautare browserului tau si poti cauta mai rapid direct din browser! Dictionar Online


Food Recipes

Ce inseamna descriptiv? - Definitie Dictionar Online pentru descriptiv - descriptiv dex


DESCRIPTÍV, -Ă, descriptivi, -e, adj. 1. Care descrie; care conține o descriere. 2. (În sintagma) Geometrie descriptivă = ramură a geometriei care folosește metode de cercetare bazate pe reprezentarea unui punct din spațiu cu ajutorul proiecțiilor pe două planuri. – Din fr. descriptif, lat. descriptivus.

DESCRIPTÍV, -Ă adj. Care descrie; cu descrieri; descriptic. ◊ (Mat.) Geometrie descriptivă = ramură a geometriei care folosește metode de cercetare bazate pe reprezentarea unui punct din spațiu cu ajutorul proiecțiilor pe două planuri. [Cf. fr. descriptif, lat. descriptivus].

DESCRIPTÍV, -Ă adj. care descrie; cu descrieri. (< fr. descriptif, lat. descriptivus)

*descriptív, -ă adj. (lat. descriptivus). Al căruĭ obĭect e descrierea: poeezie descriptivă. Geometrie descriptivă, al căruĭ obĭect e reprezentarea întinderiĭ pin ajutorul proĭecțiunilor. Anatomia descriptivă, care se ocupă de descrierea maĭ particulară a formelor și figuriĭ fiecăruĭ organ. Adv. În mod descriptiv.

Servicii IT Constanta - Web design Constanta
Piese Auto si Service Constanta - Tracom
oil and acryl paintings by Costin Craioveanu