list dex | ce inseamna list | dictionar online cuvant.net

Dictionar Explicativ Roman / Englez

Dictionar Explicativ Român

Diacritice:    â    ă    î    ş    ţ

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

English Dictionary

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Folosesti des dictionarul explicativ al limbii romane? Adauga "motorul" de cautare browserului tau si poti cauta mai rapid direct din browser! Dictionar Online


Food Recipes

Ce inseamna list? - Definitie Dictionar Online pentru list - list dex


PLAY-LIST [pléi list] (cuv. engl.) s. n. Succesiunea melodiilor alese pentru a fi difuzate într-un program sau emisiune muzicală de radio sau televiziune.

LIST, Georg Friedrich (1789-1846), economist german. Prof. univ. la Göttingen. A susținut uniunea vamală a statelor germane, ca prin pas al unificării țării („Sistem național de economie politică”), o politică protecționistă de industrializare a Germaniei și de expansiune economică. Condamnat pentru convingerile sale politice, a emigrat în S.U.A. (1828-1834), unde a elaborat o „Schiță a politicii economice americane”.

LIST, Siegmund Wilhelm Walther (1880-1971), feldmareșal german. A comandat Armata a XIV-a în campania din Polonia (1939), Armata a XII-a în Franța (1940), Iugoslavia (1941) și pe frontul sovietic (1941-1942). După înfrângerea de la Stalingrad, a intrat în conflict cu Hitler, fiind silit să se retragă. Condamnat în Procesul de la Nürnberg.

Servicii IT Constanta - Web design Constanta
Piese Auto si Service Constanta - Tracom
oil and acryl paintings by Costin Craioveanu