old dex | ce inseamna old | dictionar online cuvant.net

Dictionar Explicativ Roman / Englez

Dictionar Explicativ Român

Diacritice:    â    ă    î    ş    ţ

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

English Dictionary

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Folosesti des dictionarul explicativ al limbii romane? Adauga "motorul" de cautare browserului tau si poti cauta mai rapid direct din browser! Dictionar Online


Food Recipes

Ce inseamna old? - Definitie Dictionar Online pentru old - old dex


OLD BALDY PEAK v. Lindsey, Mount ~.

OLD FAITHFUL [əuld fəiθful] („Bătrânul fidel”), celebru gheizer din NV S.U.A., în parcul național Yellowstone, în cadrul celei mai mari concentrări de gheizere din lume (c. 300). Are o medie de erupție de 65 minute (rareori +/- 21 minute), fiind gheizerul cu cele mai constante erupții din lume (45-55 mii de litri de apă și aburi la o înălțime între 27 și 54,8 m). Denumirea i-a fost dată (1870) de către generalul Henry D. Wasburn în timpul expediției de cercetare a parcului.

OLD VIC [ould vik] (de la denumirea Royal Victoria Theatre), vechi teatru din Londra, inaugurat în 1818 sub numele de Royal Coburg Theatre (din 1833, Victoria Theatre, iar din 1963 Teatrul Național sub direcția [1912-1937] lui Lilian M. Baylis și a lui L. Olivier [1963-1973]). Activitatea lui se bazează pe repertoriul shakespearian (de unde și supranumele de „Casa lui Shakespeare”). Printre iluștrii ai teatrului s-au numărat: J. Gielgud, Vivien Leigh, L. Olivier, M. Redgrave, R. Richardson, L. Harvey, P. O'Toole, R. Burton ș.a.

Servicii IT Constanta - Web design Constanta
Piese Auto si Service Constanta - Tracom
oil and acryl paintings by Costin Craioveanu