ohara dex | ce inseamna ohara | dictionar online cuvant.net

Dictionar Explicativ Roman / Englez

Dictionar Explicativ Român

Diacritice:    â    ă    î    ş    ţ

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

English Dictionary

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Folosesti des dictionarul explicativ al limbii romane? Adauga "motorul" de cautare browserului tau si poti cauta mai rapid direct din browser! Dictionar Online


Food Recipes

Ce inseamna ohara? - Definitie Dictionar Online pentru ohara - ohara dex


O'HARA [ouhærə], Frank (1926-1966), poet și critic de artă american. Influențat de avangardism și de expresionismul abstract, a prezentat realitatea cotidiană într-un stil dramatic și un limbaj colocvial („Poezii de dragoste”, „un oraș iarna și alte poezii”). Antologie de critică de artă („Cronici de artă”).

O'HARA [ouhærə], Maureen (1920-2000), actriță americană de origine irlandeză. Filme în care a întruchipat cu mare sensibilitate și trăire dramatică tipul feminin al nonconformismului irlandez („Casa din Vale”, „Rio Grande”, „Omul liniștit”, „Vulturul zboară spre Soare”).

O'HARA [ouhærə], John Henry (1905-1970), scriitor american. Povestiri („Fiul doctorului”, „Hotelul fermierilor”) și romane („Întâlnire la Samara”, „Un pumn de țărână”, „Furia de a trăi”, „De pe terasă”) de mare popularitate, prezentând într-o modalitate naturalistă, destinul omului în societatea americană aflată într-un proces de profunde realizări.

Servicii IT Constanta - Web design Constanta
Piese Auto si Service Constanta - Tracom
oil and acryl paintings by Costin Craioveanu