Lebrun dex | ce inseamna Lebrun | dictionar online cuvant.net

Dictionar Explicativ Roman / Englez

Dictionar Explicativ Român

Diacritice:    â    ă    î    ş    ţ

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

English Dictionary

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Folosesti des dictionarul explicativ al limbii romane? Adauga "motorul" de cautare browserului tau si poti cauta mai rapid direct din browser! Dictionar Online


Food Recipes

Ce inseamna Lebrun? - Definitie Dictionar Online pentru Lebrun - Lebrun dex


LEBRUN [ləbrō], Albert (1871-1950), inginer și om politic francez. Președinte la Franței (1932-1940). După înfrângerea militară în fața armatei germane, a demisionat din funcție, fiind înlocuit de generalul Pétain.

LEBRUN VIGÉE, Elisabeth v. Vigée-Lebrun.

LE BRUN [lə brō], (LEBRUN), Charles (1619-1690), pictor și desenator francez. Unul dintre întemeietorii Academiei de Pictură și Sculptură (1648). A condus manufacturile de la Gobelins. Influențat de N. Poussin. Picturi de șevalet, decorații interioare la palatele Versailles, Fontainebleau, Luvru, proiecte pentru tapiserii, proiecte de arhitectură („Scara ambasadorilor”, la Versailles), de mobilier. În pictură a îmbinat repertoriul tematic și procedeele clasicismului cu patetismul și cu somptuozitatea barocului („Cancelarul Séguier și suita sa”, „Anotimpurile”, „Lunile”, „Adorația magilor”, seria de tablouri inspirate de Alexandru Macedon).

Servicii IT Constanta - Web design Constanta
Piese Auto si Service Constanta - Tracom
oil and acryl paintings by Costin Craioveanu