Little dex | ce inseamna Little | dictionar online cuvant.net

Dictionar Explicativ Roman / Englez

Dictionar Explicativ Român

Diacritice:    â    ă    î    ş    ţ

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

English Dictionary

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Folosesti des dictionarul explicativ al limbii romane? Adauga "motorul" de cautare browserului tau si poti cauta mai rapid direct din browser! Dictionar Online


Food Recipes

Ce inseamna Little? - Definitie Dictionar Online pentru Little - Little dex


LITTLE MISSOURI [litl məzúri], râu în NNV S.U.A.; 901 km. Izv. de pe pantele de E ale m-ților Bighorn (statul Wyoming), curge pe direcție S-N, traversând colțul de SE al statului Montana și apoi partea de V a statului Dakota de Nord, vărsându-se în L. Sakakawea de pe cursul superior al fl. Missouri.

LITTLE RICHARD [litl rítʃərd] (pe numele adevărat Ricahrd Wayne Penniman) (n. 1932), cântăreț american de rock and roll. Unul dintre primii muzicieni de rock and roll afro-americani. Mari succese cu un cover al pieselor „Tutti Frutti”, „Long Tall Sally”, „Good Jolly, Miss Molly”, „Jenny, Jenny”. Roluri în filme. Renunță la muzică și devine preot adventist.

LITTLE ROCK [litl rak], oraș în SSE S.U.A., pe râul Arkansas, centru ad-tiv al statului Arkansas; 175,8 mii loc. (1996). Centru de expl. a bauxitei și marmurei. Ind. aluminiului, electrotehnică, electronică, constr. aeronautice și de biciclete, chimică, textilă (conf., țesături din bumbac), a celulozei și hârtiei, de prelucr. a lemnului și alim. Universitate (1927). Fundat în 1821.

Servicii IT Constanta - Web design Constanta
Piese Auto si Service Constanta - Tracom
oil and acryl paintings by Costin Craioveanu