Livescu dex | ce inseamna Livescu | dictionar online cuvant.net

Dictionar Explicativ Roman / Englez

Dictionar Explicativ Român

Diacritice:    â    ă    î    ş    ţ

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

English Dictionary

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Folosesti des dictionarul explicativ al limbii romane? Adauga "motorul" de cautare browserului tau si poti cauta mai rapid direct din browser! Dictionar Online


Food Recipes

Ce inseamna Livescu? - Definitie Dictionar Online pentru Livescu - Livescu dex


LIVESCU, Jean (1906-1996, n. Burdujeni, jud. Suceava), germanist român. M. coresp. al Acad. (1965), prof. univ. la Iași și București. Rector al Universității din Iași (1949-1955) și al celei din București (1960-1963 și 1968-1972). Lucrări de istorie literară („Considerații asupra romantismului german”), didactice („Limba germană”, în colab.) și lexicografice („Dicționar german-român”).

LIVESCU, Ion (1873-1944, n. Ismail), actor de teatru, regizor, publicist și dramaturg român. Prof. la Conservatorul din București. Animator al mișcării teatrale în perioada interbelică. Roluri de compoziție, interpretate cu prestanță din dramaturgia națională și universală („Apus de soare” și „Viforul” de B.Șt. Delavrancea, „Răzvan și Vidra” de B.P. Hasdeu, „Hedda Gabler” de Ibsen). Scrieri dramatice („Floarea din Firenze”, „Cerșetorul”, „Îngerii lui Rafael”). Memorialistică („Treizeci de ani de teatru”).

Servicii IT Constanta - Web design Constanta
Piese Auto si Service Constanta - Tracom
oil and acryl paintings by Costin Craioveanu