Lodge dex | ce inseamna Lodge | dictionar online cuvant.net

Dictionar Explicativ Roman / Englez

Dictionar Explicativ Român

Diacritice:    â    ă    î    ş    ţ

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

English Dictionary

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Folosesti des dictionarul explicativ al limbii romane? Adauga "motorul" de cautare browserului tau si poti cauta mai rapid direct din browser! Dictionar Online


Food Recipes

Ce inseamna Lodge? - Definitie Dictionar Online pentru Lodge - Lodge dex


LODGE [lodʒ] 1. Henry Cabot L. (1850-1924), om politic american. Unul dintre liderii Partidului Republican. Favorabil intrării S.U.A. în primul război mondial, a condus curentul care se opunea participării S.U.A. la nou creata Societate a Națiunilor; a participat la conferințele de la Washington pentru limitarea armamentului (1915). Lucrări: „Senatul și Societatea Națiunilor”. 2. Henry Cabot L. (1902-1985), diplomat și om politic american. Nepotul lui L. (1). Ambasador al S.U.A., la O.N.U. (1953-1960). Negociator șef din partea guvernului american la Conferința de la Paris asupra păcii în Vietnam (1969).

LODGE [lodʒ], Sir Oliver Joseph (1851-1940), fizician britanic. Prof. univ. la Liverpool și Birmingham. Studii asupra electrolizei și a forței electromotoare. Cercetări privind undele electromagnetice și telegrafia fără fir, care l-au dus la brevetarea unui sistem de sintonie (1897). Lucrări: „Privire modernă asupra electricității”, „Omul și Universul”, „Atomi și raze”, „Evoluție și creație”.

LODGE [lodʒ], Thomas (c. 1558-1625), scriitor englez. Autor al unui roman pastoral („Rosalinda”), care l-a inspirat pe Shakespeare în „Cum vă place”. A considerat aventura ca ideal și stil de viață.

Servicii IT Constanta - Web design Constanta
Piese Auto si Service Constanta - Tracom
oil and acryl paintings by Costin Craioveanu