Ludwig dex | ce inseamna Ludwig | dictionar online cuvant.net

Dictionar Explicativ Roman / Englez

Dictionar Explicativ Român

Diacritice:    â    ă    î    ş    ţ

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

English Dictionary

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Folosesti des dictionarul explicativ al limbii romane? Adauga "motorul" de cautare browserului tau si poti cauta mai rapid direct din browser! Dictionar Online


Food Recipes

Ce inseamna Ludwig? - Definitie Dictionar Online pentru Ludwig - Ludwig dex


LUDWIG, Carl Friedrich Wilhelm (1816-1895), medic și fiziolog german. Prof. univ. la Marburg, Zürich, Viena, Leipzig. Lucrări privind presiunea și circulația sanguină, fiziologia inimii („Manual de fiziologie a omului”). A utilizat printre primii chimograful (1847) pentru înregistrarea grafică a presiunii și circulației sângelui; a determinat compoziția sângelui.

LUDWIG, Christa (n. 1928), mezzo-soprană germană. Debutează în domeniul liedului și al operetei. Voce caldă, omogenă, tehnică excelentă, dublate de talent actoricesc. Carieră internațională cu un repertoriu larg, de la „Carmen” de Bizet la Wagner, dar mai ales din Mozart și Strauss, până la creația contemporană. În prezent, s-a consacrat liedului (în special Schubert).

LUDWIG, Emil (pseud. lui E. Cohn) (1881-1948), scriitor și publicist german. Persecutat de naziști, s-a refugiat în Elveția (1932) și s-a stabilit în S.U.A. (1940). Biografii romanțate ale unor oameni celebri („Michelangelo”, „Goethe”, „Lincoln”, „Bismark”, „Beethoven”, „Napoleon”, „Freud”, „Trei dictatori: Hitler, Mussolini, Stalin”).

LUDWIG, Ernst (1842-1915), chimist austriac. Prof. univ. la Viena. Lucrări în domeniul chimiei organice și anorganice. A analizat compoziția apelor minerale, printre care și cele de al Vatra Dornei. Autorul unui manual de chimie medicală. M. de onoare al Acad. Române (1908).

Servicii IT Constanta - Web design Constanta
Piese Auto si Service Constanta - Tracom
oil and acryl paintings by Costin Craioveanu