fixism dex | ce inseamna fixism | dictionar online cuvant.net

Dictionar Explicativ Roman / Englez

Dictionar Explicativ Român

Diacritice:    â    ă    î    ş    ţ

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

English Dictionary

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Folosesti des dictionarul explicativ al limbii romane? Adauga "motorul" de cautare browserului tau si poti cauta mai rapid direct din browser! Dictionar Online


Food Recipes

Ce inseamna fixism? - Definitie Dictionar Online pentru fixism - fixism dex


FIXÍSM s. n. Concepție care neagă procesul evoluției lumii vii și care consideră că speciile de animale și de plante sunt invariabile în decursul întregii istorii a pământului. – Din fr. fixisme.

FIXÍSM s.n. (Biol.) Concepție care consideră că speciile de plante și de animale sunt invariabile în decursul istoriei pământului. [< fr. fixisme].

FIXÍSM s. n. 1. concepție care neagă evoluția lumii vii, considerând că speciile de plante și de animale sunt invariabile. 2. teorie din sec. XIX potrivit căreia bazinele oceanice și blocurile continentale ar fi fost permanente și imobile de-a lungul trecutului geologic al Pământului. (< fr. fixisme)

FIXÍSM (‹ fr.) s. n. Concepție biologică conform căreia speciile de plante și animale nu au suferit nici o modificare de-a lungul timpului. A fost susținut de C. Linné, G. Cuvier, R. Owen ș.a. F. se opune evoluționismului, transformismului.

Servicii IT Constanta - Web design Constanta
Piese Auto si Service Constanta - Tracom
oil and acryl paintings by Costin Craioveanu