flamingo dex | ce inseamna flamingo | dictionar online cuvant.net

Dictionar Explicativ Roman / Englez

Dictionar Explicativ Român

Diacritice:    â    ă    î    ş    ţ

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

English Dictionary

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Folosesti des dictionarul explicativ al limbii romane? Adauga "motorul" de cautare browserului tau si poti cauta mai rapid direct din browser! Dictionar Online


Food Recipes

Ce inseamna flamingo? - Definitie Dictionar Online pentru flamingo - flamingo dex


FLAMÍNGO, flamingi, s. m. Pasăre migratoare de apă, de mărimea unei berze, cu gâtul și cu picioarele foarte lungi și cu pene de culoare albă cu nuanțe roz. (Phoenicopterus ruber). – Din germ. Flamingo.

flamíngo s. m., art. flamingul; pl. flamingi

FLAMÍNGO s.m. Pasăre migratoare de apă, cu gâtul și picioarele lungi și cu pene roșii pe aripi și pe spate. [Var. flaming s.m. / < germ. Flamingo].

flamíngo (pasăre) s. m., art. flamíngoul; pl. flamíngi

FLAMÍNGO s. m. pasăre migratoare de apă, de mărimea unei berze, cu gâtul și picioarele lungi și cu pene roșii pe aripi și pe spate. (< germ. Flamingo)

*flamíng m. (germ. flamingo, it. fiammingo, fr. flamant, d. pv. flamenc, care vine din flama, flacără, pin [!] aluz. la coloarea [!] penelor acesteĭ păsărĭ). Zool. O mare pasăre acŭatică cu picĭoroange și cu aripile roșiatice.

FLAMÍNGO (‹ germ.) s. m. Pasăre migratoare, din ordinul fenicopteriformelor, de mprimea unei berze, cu gâtul și picioarele foarte lungi și cu pene roz cu nuanța corai (Phoenicopterus ruber roseus). Exemplare răzlețe ajung uneori și în România (în Delta Dunării și complexul lagunar Razim).

Servicii IT Constanta - Web design Constanta
Piese Auto si Service Constanta - Tracom
oil and acryl paintings by Costin Craioveanu