formator dex | ce inseamna formator | dictionar online cuvant.net

Dictionar Explicativ Roman / Englez

Dictionar Explicativ Român

Diacritice:    â    ă    î    ş    ţ

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

English Dictionary

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Folosesti des dictionarul explicativ al limbii romane? Adauga "motorul" de cautare browserului tau si poti cauta mai rapid direct din browser! Dictionar Online


Food Recipes

Ce inseamna formator? - Definitie Dictionar Online pentru formator - formator dex


FORMATÓR, -OÁRE, formatori, -oare, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Muncitor calificat care confecționează forme de turnătorie; formar. 2. Adj. Care are capacitatea, posibilitatea de a forma. – Forma + suf. -tor.

FORMATÓR, -OÁRE s.m. și f. Muncitor care confecționează forme de turnătorie. // s.n. Aparat de laborator folosit pentru formarea foilor de pastă de hârtie sau de semifabricate fibroase pe baza cercetării cărora se determină caracteristicile fizico-chimice. [Cf. fr. formateur].

FORMATÓR, -OÁRE I. s. m. f. 1. muncitor care confecționează forme de turnătorie; formar. 2. educator însărcinat cu formarea profesională. II. s. n. 1. aparat de laborator pentru formarea foilor de pastă de hârtie sau de semifabricate fibroase, pe baza cercetării cărora se determină caracteristicile fizico-chimice ale acestora. 2. (inform.) program care realizează conversia de format a datelor. (< fr. formateur, engl. formatter)

Servicii IT Constanta - Web design Constanta
Piese Auto si Service Constanta - Tracom
oil and acryl paintings by Costin Craioveanu