galvanoplastie dex | ce inseamna galvanoplastie | dictionar online cuvant.net

Dictionar Explicativ Roman / Englez

Dictionar Explicativ Român

Diacritice:    â    ă    î    ş    ţ

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

English Dictionary

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Folosesti des dictionarul explicativ al limbii romane? Adauga "motorul" de cautare browserului tau si poti cauta mai rapid direct din browser! Dictionar Online


Food Recipes

Ce inseamna galvanoplastie? - Definitie Dictionar Online pentru galvanoplastie - galvanoplastie dex


GALVANOPLASTÍE s. f. Procedeu tehnic de reproducere în relief a obiectelor, constând în acoperirea lor sau a tiparului lor cu un strat de metal depus prin electroliză. – Din fr. galvanoplastie.

GALVANOPLASTÍE, galvanoplastii, s. f. Tehnică de reproducere a obiectelor, constând în acoperirea formei sau a tiparului lor cu un strat de metal, depus prin electroliză. – Fr. galvanoplastie.

GALVANOPLASTÍE s.f. Reproducere a unor obiecte prin depunerea electrolitică a unui strat de metal pe tiparul lor, executat dintr-un material plastic. [Gen. -iei. / cf. fr. galvanoplastie].

GALVANOPLASTÍE s. f. reproducere în relief a unor obiecte prin depunerea electrolitică a unui strat de metal pe tiparul lor, executat dintr-un material plastic. (< fr. galvanoplastie)

*galvanoplastíe f. (d. galvan-izm [!] și plastie din rino-plastie. V. plastic). Fiz. Operațiunea de a acoperi cu un strat metalic un obĭect cufundat într´o soluțiune de metal servindu-te de un curent electric.

Servicii IT Constanta - Web design Constanta
Piese Auto si Service Constanta - Tracom
oil and acryl paintings by Costin Craioveanu