garaj dex | ce inseamna garaj | dictionar online cuvant.net

Dictionar Explicativ Roman / Englez

Dictionar Explicativ Român

Diacritice:    â    ă    î    ş    ţ

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

English Dictionary

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Folosesti des dictionarul explicativ al limbii romane? Adauga "motorul" de cautare browserului tau si poti cauta mai rapid direct din browser! Dictionar Online


Food Recipes

Ce inseamna garaj? - Definitie Dictionar Online pentru garaj - garaj dex


GARÁJ, garaje, s. n. 1. Clădire sau încăpere (special amenajată) pentru adăpostirea (și întreținerea ori repararea) autovehiculelor. 2. (în sintagma) Linie de garaj = linie ferată pe care sunt dirijate vagoanele când trebuie să staționeze mai multă vreme într-o gară sau care face legătura între locul de încărcare și descărcare a vagoanelor și liniile pe care circulă efectiv trenurile. – Din fr. garage.

GARÁJ s.n. 1. Loc de adăpostire pentru autovehicule. 2. Linie de garaj = linie de legătură între un depozit de încărcare și de descărcare a vagoanelor și liniile pe care circulă trenurile. [< fr. garage].

GARÁJ s. n. 1. loc de adăpostire (și deservire tehnică) pentru autovehicule. 2. linie de ~ = linie de legătură între un depozit de încărcare-descărcare a vagoanelor și liniile pe care circulă trenurile. (< fr. garage)

GARÁJ (< fr.) s. n. Incintă total sau parțial acoperită, special amenajată pentru adăpostirea și, eventual, pentru întreținerea și repararea autovehiculelor.

*garáj n., pl. e (fr. garage). Șopron p. automobile și biciclete. Prăvălie maĭ vastă unde se vînd automobile. Cale de garaj, cale destinată intrăriĭ vagoanelor și locomotivelor.

Servicii IT Constanta - Web design Constanta
Piese Auto si Service Constanta - Tracom
oil and acryl paintings by Costin Craioveanu