ghepard dex | ce inseamna ghepard | dictionar online cuvant.net

Dictionar Explicativ Roman / Englez

Dictionar Explicativ Român

Diacritice:    â    ă    î    ş    ţ

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

English Dictionary

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Folosesti des dictionarul explicativ al limbii romane? Adauga "motorul" de cautare browserului tau si poti cauta mai rapid direct din browser! Dictionar Online


Food Recipes

Ce inseamna ghepard? - Definitie Dictionar Online pentru ghepard - ghepard dex


GHEPÁRD, gheparzi, s. m. Mamifer carnivor sălbatic cu capul mic și rotund, coada lungă, picioare înalte, cu blana de culoare gălbuie cu pete mici, întunecate, specific stepelor din Africa și din sudul Asiei (Acinonyx jubatus). – Din fr. guépard.

GHEPÁRD s.m. Animal felin din Asia și din Africa, cu picioarele lungi și cu blana gălbuie acoperită cu pete negricioase. [< fr. guépard, cf. it. gattopardo].

GHEPÁRD s. m. mamifer carnivor felin din Asia și Africa, cu picioarele lungi și cu blana gălbuie acoperită cu pete negricioase. (< fr. guépard)

GHEPÁRD (‹ fr.) s. m. Mamifer carnivor din familia felidelor, cu unele caractere specifice acestora (cap mic și rotund, coadă lungă), dar și canidelor (picioare înalte și gheare neretractibile) (Acinonyx jubatus). Are lungimea de c. 140 cm, blana de culoare gălbuie, cu pete mici întunecate. Este cel mai rapid mamifer (110 km/h); vânează fugărind prada. Trăiește în stepele din Asia și Africa și poate fi domesticit ușor.

Servicii IT Constanta - Web design Constanta
Piese Auto si Service Constanta - Tracom
oil and acryl paintings by Costin Craioveanu