hamburger dex | ce inseamna hamburger | dictionar online cuvant.net

Dictionar Explicativ Roman / Englez

Dictionar Explicativ Român

Diacritice:    â    ă    î    ş    ţ

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

English Dictionary

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Folosesti des dictionarul explicativ al limbii romane? Adauga "motorul" de cautare browserului tau si poti cauta mai rapid direct din browser! Dictionar Online


Food Recipes

Ce inseamna hamburger? - Definitie Dictionar Online pentru hamburger - hamburger dex


HÁMBURGER, hamburgeri, s. m. Chiftea plată care se servește friptă și pusă într-o chiflă. [Pr.: hamburgăr] – Din fr., engl. am. hamburger.

HÁMBURGER s.m. Bucată de carne tocată, friptă în tigaie și servită cu o felie de pâine. [< engl., fr., it. hamburger (steak)].

HÁMBURGER [-GĂR] s. m. bucată de carne tocată prăjită în tigaie și servită caldă într-o chiflă tăiată în două. (< fr., engl., amer. hamburger)

hámburger (angl.) [e pron. ă] s. m., pl hámburgeri

HÁMBURGER (n. pr. Hamburg) s. m. Chiftea din carne de vită condimentată, pusă, împreună cu diverse garnituri, într-o chiflă tăiată și a cărei denumiri provine de la o specialitate de carne tocată din orașul Hamburg. Preparat și răspândit în S.U.A. de frații Maurice și Richard McDonald (1948).

HAMBURGER [ambürʒé], Jean (1909-1992), urolog francez. A realizat (1962) primul transplant de rinichi și a perfecționat procedeul de hemodializă.

Servicii IT Constanta - Web design Constanta
Piese Auto si Service Constanta - Tracom
oil and acryl paintings by Costin Craioveanu