hesperornis dex | ce inseamna hesperornis | dictionar online cuvant.net

Dictionar Explicativ Roman / Englez

Dictionar Explicativ Român

Diacritice:    â    ă    î    ş    ţ

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

English Dictionary

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Folosesti des dictionarul explicativ al limbii romane? Adauga "motorul" de cautare browserului tau si poti cauta mai rapid direct din browser! Dictionar Online


Food Recipes

Ce inseamna hesperornis? - Definitie Dictionar Online pentru hesperornis - hesperornis dex


HESPERÓRNIS s. m. Pasăre fosilă acvatică, asemănătoare cu pinguinul, cu aripile reduse la două palete, care a trăit în cretacic și care face trecerea de la reptile la păsări. – Din fr. hesperornis.

HESPERÓRNIS s.m. Pasăre fosilă de apă, asemănătoare cu pinguinul actual, cu aripile reduse la două palete, care-i serveau la înot. [< fr. hesperornis, cf. gr. hesperos – de seară, ornis – pasăre].

HESPERÓRNIS s. m. pasăre fosilă de apă, asemănătoare cu pinguinul actual, cu aripile reduse la două palete, care serveau la înot. (< fr. hesperornis)

HESPERÓRNIS (‹ fr. {i}; {s} gr. hepseros „de seară, de apus” + ornis „pasăre”) subst. Pasăre acvatică fosilă, cu talia și înfățișarea unui cufundar, bună înotătoare, dar cu aptitudini de zbor mai reduse. A trăit în Cretacicul superior și a fost descoperită în depozitele de cretă din Kansas (S.U.A.).

Servicii IT Constanta - Web design Constanta
Piese Auto si Service Constanta - Tracom
oil and acryl paintings by Costin Craioveanu