hidrotipie dex | ce inseamna hidrotipie | dictionar online cuvant.net

Dictionar Explicativ Roman / Englez

Dictionar Explicativ Român

Diacritice:    â    ă    î    ş    ţ

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

English Dictionary

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Folosesti des dictionarul explicativ al limbii romane? Adauga "motorul" de cautare browserului tau si poti cauta mai rapid direct din browser! Dictionar Online


Food Recipes

Ce inseamna hidrotipie? - Definitie Dictionar Online pentru hidrotipie - hidrotipie dex


HIDROTIPÍE, hidrotipii, s. f. Procedeu de realizare a fotografiilor în culori, folosit mai ales la copierea filmelor cinematografice în culori cu matrițe în relief, care se colorează cu coloranți solubili în apă. – Din fr. hydrotypie.

HIDROTIPÍE s.f. Procedeu de realizare a fotografiilor în culori, folosit mai ales la copierea filmelor cinematografice color cu matrițe în relief, cu ajutorul unor coloranți solubili în apă. [< fr. hydrotypie].

HIDROTIPÍE s. f. procedeu de realizare a fotografiilor în culori, folosit la copierea filmelor cinematografice color cu matrițe în relief, cu ajutorul unor coloranți solubili în apă. (< fr. hydrotypie)

HIDROTIPÍE (‹ fr.) s. f. Procedeu de realizare a fotografiilor în culori, cu ajutorul căruia, pornind de la negativul în culori, se obțin, prin copiere succesivă, matrițe în relief, care se colorează cu coloranți solubili în apă și care se transpun cu ajutorul unor mașini speciale pe noul film. Este folosit mai ales la copierea filmelor cinematografice în culori (ex. procedeul „tehnicolor”).

Servicii IT Constanta - Web design Constanta
Piese Auto si Service Constanta - Tracom
oil and acryl paintings by Costin Craioveanu