homeostat dex | ce inseamna homeostat | dictionar online cuvant.net

Dictionar Explicativ Roman / Englez

Dictionar Explicativ Român

Diacritice:    â    ă    î    ş    ţ

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

English Dictionary

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Folosesti des dictionarul explicativ al limbii romane? Adauga "motorul" de cautare browserului tau si poti cauta mai rapid direct din browser! Dictionar Online


Food Recipes

Ce inseamna homeostat? - Definitie Dictionar Online pentru homeostat - homeostat dex


HOMEOSTÁT, homeostate, s. n. Sistem cibernetic cu autoorganizareVezi nota pe principiul căutării statistice a regimului de funcționare stabilă. [Pr.: -me-o-] – Din fr. homéostat.

HOMEOSTÁT s.n. Sistem cibernetic cu autoorganizare pe principiul căutării statistice a regimului de funcționare stabilă. [< fr. homéostat].

HOMEOSTÁT s. n. sistem cibernetic cu autoorganizare pe principiul căutării statistice și probabilistice a regimului de funcționare determinat. (< fr. homéostat)

HOMEOSTÁT (‹ fr.) s. n. Sistem cibernetic cu organizare automată, propus de neurologul și ciberneticianul W.R. Ashley (1948), constând dintr-un complex de elemente (magneți) care se rotesc într-un câmp magnetic ce stimulează funcția de homeostazie (1). Se utilizează la determinarea parametrilor optimi ai sistemelor tehnice de reglare automată (de ex. pilotul automat).

Servicii IT Constanta - Web design Constanta
Piese Auto si Service Constanta - Tracom
oil and acryl paintings by Costin Craioveanu