nictaginacee dex | ce inseamna nictaginacee | dictionar online cuvant.net

Dictionar Explicativ Roman / Englez

Dictionar Explicativ Român

Diacritice:    â    ă    î    ş    ţ

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

English Dictionary

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Folosesti des dictionarul explicativ al limbii romane? Adauga "motorul" de cautare browserului tau si poti cauta mai rapid direct din browser! Dictionar Online


Food Recipes

Ce inseamna nictaginacee? - Definitie Dictionar Online pentru nictaginacee - nictaginacee dex


NICTAGINACÉE, nictaginacee, s. f. (La pl.) Familie de plante dicotiledonate cu frunze simple, ale căror flori se deschid numai în timpul nopții; (și la sg.) plantă din această familie. – Din fr. nyctaginacées.

NICTAGINACÉE s.f.pl. Familie de plante dicotiledonate apetale, ale căror flori se deschid numai în timpul nopții; (la sg.) plantă din această familie. [Pron. -ce-e, sg. invar.. / < fr. nyctaginacées].

NICTAGINACÉE s. f. pl. familie de plante dicotiledonate apetale, ale căror flori se deschid numai în timpul nopții. (< fr. nyctaginacées)

NICTAGINACÉE (‹ fr., lat.; {s} din gr. nyx „noapte”) s. f. pl. Familie de plante dicotiledonate, erbacee sau lemnoase, uneori liane, cu frunze simple, alterne sau opuse, nedivizate, cu flori actinomorfe și cu fructe nuculiforme cu o singură sămânță (ex. barba împăratului), originare din America de Nord și din America de Sud.

Servicii IT Constanta - Web design Constanta
Piese Auto si Service Constanta - Tracom
oil and acryl paintings by Costin Craioveanu