paleoecologie dex | ce inseamna paleoecologie | dictionar online cuvant.net

Dictionar Explicativ Roman / Englez

Dictionar Explicativ Român

Diacritice:    â    ă    î    ş    ţ

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

English Dictionary

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Folosesti des dictionarul explicativ al limbii romane? Adauga "motorul" de cautare browserului tau si poti cauta mai rapid direct din browser! Dictionar Online


Food Recipes

Ce inseamna paleoecologie? - Definitie Dictionar Online pentru paleoecologie - paleoecologie dex


PALEOECOLOGÍE s. f. Ramură a paleontologiei care studiază condițiile de viață ale plantelor și animalelor din trecut. [Pr.: -le-o-e-] – Din fr. paléoécologie.

PALEOECOLOGÍE s.f. Ramură a paleontologiei care cercetează condițiile de viață ale plantelor și animalelor din trecut. [Pron. -le-o-e-, gen. -iei. / cf. fr. paléoécologie].

PALEOECOLOGÍE s. f. ramură a paleontologiei care studiază ecosistemele și biosferele dispărute ale Pământului. (< fr. paléoécologie)

PALEOECOLOGÍE (‹ fr. {i}) s. f. Disciplină care studiază relațiile reciproce dintre organismele care au trăit în epocile geologice trecute și raporturile acestora cu condițiile de mediu din vremea respectivă. Îmbină metodele de studiu din domeniul paleontologiei cu principiile ecologice, bazându-se pe ideea că raporturile existente în trecut în cadrul ecosistemelor sunt similare cu cele observate în prezent.

Servicii IT Constanta - Web design Constanta
Piese Auto si Service Constanta - Tracom
oil and acryl paintings by Costin Craioveanu