panamerican dex | ce inseamna panamerican | dictionar online cuvant.net

Dictionar Explicativ Roman / Englez

Dictionar Explicativ Român

Diacritice:    â    ă    î    ş    ţ

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

English Dictionary

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Folosesti des dictionarul explicativ al limbii romane? Adauga "motorul" de cautare browserului tau si poti cauta mai rapid direct din browser! Dictionar Online


Food Recipes

Ce inseamna panamerican? - Definitie Dictionar Online pentru panamerican - panamerican dex


PANAMERICÁN, -Ă, panamericani, -e, adj. Care se referă la (toată) America, care aparține Americii (întregi). – Din fr. panaméricain.

PANAMERICÁN, -Ă adj. Referitor la (toată) America, care aparține Americii (întregi). [Cf. fr. panaméricain].

PANAMERICÁN, -Ă adj. referitor la cele două Americi. (< fr. panaméricain)

PANAMERICÁN, -Ă, panamericani, -e, adj. Care privește națiunile de pe întreg continentul american; care se referă la (toată) America, care aparține Americii (întregi). – Din fr. panaméricain.

PANAMERICÁN, -Ă (‹ fr.) s. n. Care aparține Americii (întregi), care se referă la (toată) America. ◊ Șoseaua p. = cea mai lungă cale rutieră de pe glob (48.000 km, inclusiv sectorul canadian) care străbate cele două Americi, pe la tura lor vestică, pornind din NV Alaskăi, de la Big Delta (de lângă Fairbanks) și ajungând în S statului Chile, la Puerto Montt, legând principalele orașe mari. Proiectată în 1923, construcția a început în anul 1936. Atinge alt. max. de 4.572 m.Jocurile p. = competiție care are loc o dată la patru ani (precedând cu un an Jocurile Olimpice de vară) pentru sportivii din America de Nord, de Sud și Centrală, la mai multe discipline sportive. Prima ediție, în 1951, la Buenos Aires.

Servicii IT Constanta - Web design Constanta
Piese Auto si Service Constanta - Tracom
oil and acryl paintings by Costin Craioveanu