pangolin dex | ce inseamna pangolin | dictionar online cuvant.net

Dictionar Explicativ Roman / Englez

Dictionar Explicativ Român

Diacritice:    â    ă    î    ş    ţ

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

English Dictionary

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Folosesti des dictionarul explicativ al limbii romane? Adauga "motorul" de cautare browserului tau si poti cauta mai rapid direct din browser! Dictionar Online


Food Recipes

Ce inseamna pangolin? - Definitie Dictionar Online pentru pangolin - pangolin dex


PANGOLÍN, pangolini, s. m. Gen de mamifere din regiunile tropicale, acoperite cu solzi cornoși, lipsite de dinți și având o coadă lungă și puternică (Manis); animal care face parte din acest gen. – Din fr. pangolin.

PANGOLÍN s.m. Mamifer din regiunile tropicale fără dinți, cu corpul acoperit de solzi tari și tăioși și cu o coadă lungă. [< fr. pangolin].

PANGOLÍN s. m. mamifer insectivor edentat din regiunile tropicale, cu corpul acoperit de solzi cornoși și coadă lungă. (< fr. pangolin)

*pangolín m. (fr. pangolin, d. malaĭezu pang-goling, animal care se învălătucește, se face ghem. Zool. Un fel de mamifer edentat cu solzĭ care trăĭește în sudu Africiĭ și Asiiĭ și care se nutrește cu insecte, maĭ ales furnicĭ, pe care le prinde cu lunga și cleĭoasa luĭ limbă, ca și furnicaru.

PANGOLÍN (‹ fr.; cuv. malaez) s. m. Gen de mamifer cu corpul lung de c. 1 m, acoperit cu solzi cornoși, care se hrănește cu furnici și termite (Manis). Unele specii trăiesc în Africa iar altele în S Asiei. P. asiatic prezintă fire răzlețe de păr la baza solzilor.

Servicii IT Constanta - Web design Constanta
Piese Auto si Service Constanta - Tracom
oil and acryl paintings by Costin Craioveanu