salmoneloză dex | ce inseamna salmoneloză | dictionar online cuvant.net

Dictionar Explicativ Roman / Englez

Dictionar Explicativ Român

Diacritice:    â    ă    î    ş    ţ

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

English Dictionary

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Folosesti des dictionarul explicativ al limbii romane? Adauga "motorul" de cautare browserului tau si poti cauta mai rapid direct din browser! Dictionar Online


Food Recipes

Ce inseamna salmoneloză? - Definitie Dictionar Online pentru salmoneloză - salmoneloză dex


SALMONELÓZĂ, salmoneloze, s. f. Nume generic dat unui grup de boli infecțioase ale mamiferelor și păsărilor, provocate de salmonelă. – Din fr. salmonellose.

SALMONELÓZĂ s.f. (Med.) Boală infecțioasă provocată de salmonelă la animale și păsări, transmisibilă și omului, putând provoca accidente intestinale sau abortive; paratifoză. [< fr. salmonellose].

SALMONELÓZĂ s. f. boală infecțioasă provocată de salmonelă la animale și păsări, transmisibilă și omului, putând provoca accidente intestinale sau abortive; paratifoză. (< fr. salmonellose)

SALMONELÓZĂ (‹ fr. {i}; {s} n. pr. D.E. Salmon) s. f. Nume generic dat unui grup de boli infecțioase ale mamiferelor și păsărilor, provocate de bacterii din genul Salmonella. La om se transmit pe cale digestivă, prin consumul de apă sau alimente contaminate insuficient prelucrate termic (ma ales carne, lapte sau ouă), dar și direct de la purtătorii umani sau animali. Se caracterizează prin febră, tulburări gastrointestinale și pneumonii.

Servicii IT Constanta - Web design Constanta
Piese Auto si Service Constanta - Tracom
oil and acryl paintings by Costin Craioveanu