interesat dex | ce inseamna interesat | dictionar online cuvant.net

Dictionar Explicativ Roman / Englez

Dictionar Explicativ Român

Diacritice:    â    ă    î    ş    ţ

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

English Dictionary

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Folosesti des dictionarul explicativ al limbii romane? Adauga "motorul" de cautare browserului tau si poti cauta mai rapid direct din browser! Dictionar Online


Food Recipes

Ce inseamna interesat? - Definitie Dictionar Online pentru interesat - interesat dex


INTERESÁT, -Ă, interesați, -te, adj. 1. Care are un interes (într-o afacere), care are de tras foloase. 2. Care urmărește numai interesul său personal; meschin. 3. Plin de curiozitate. – V. interesa. Cf. fr. interessé, it. interessato.

INTERESÁT, -Ă adj. 1. Care este în cauză, care are interes într-o afacere. 2. Foarte atașat intereselor personale; meschin, avid. 3. Care are în vedere un interes, un profit. [< interesa].

INTERESÁT, -Ă adj. 1. care este în cauză, care are interes într-o afacere. 2. foarte atașat intereselor personale; meschin. 3. care are în vedere un interes. (< interesa)

*interesát, -ă adj. (fr. interessé). Care are interes într´un lucru: a fi interesat într´o afacere. Prea alipit de interesele tăle [!]: caracter interesat. Serviciŭ interesat, făcut cu scop de a trage folos. Subst. Persoană care are interes într´un lucru, pe care o privește ceva: a-ĭ preveni pe interesațĭ, interesat în cauză.

Servicii IT Constanta - Web design Constanta
Piese Auto si Service Constanta - Tracom
oil and acryl paintings by Costin Craioveanu