caligraf dex | ce inseamna caligraf | dictionar online cuvant.net

Dictionar Explicativ Roman / Englez

Dictionar Explicativ Român

Diacritice:    â    ă    î    ş    ţ

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

English Dictionary

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Folosesti des dictionarul explicativ al limbii romane? Adauga "motorul" de cautare browserului tau si poti cauta mai rapid direct din browser! Dictionar Online


Food Recipes

Ce inseamna caligraf? - Definitie Dictionar Online pentru caligraf - caligraf dex


CALIGRÁF, -Ă, caligrafi, -e, s. m. și f. Persoană care are scrisul frumos. ♦ Persoană care se ocupă cu copierea artistică de cărți și manuscrise (mai ales înainte de răspândirea tiparului). – Din fr. calligraphe.

CALIGRÁF, -Ă s.m. și f. Om care are scrisul frumos; cel care se îndeletnicește cu copiatul artistic al unor cărți și manuscrise. [Cf. fr. calligraphe, gr. kallos – frumos, graphein – a scrie].

CALIGRÁF, -Ă s. m. f. cel care are scrisul frumos; cel care se îndeletnicește cu copiatul artistic de cărți și manuscrise. (< fr. calligraphe)

CALIGRÁF, -Ă, caligrafi, -e, s. m. și f. Persoană care are scriere frumoasă. ♦ (În trecut) Persoană care se ocupa cu copierea artistică de cărți și manuscrise. – Fr. calligraphe (< gr.).

*caligráf m. (vgr. kalligráphos, d. kállos, frumuseță [!], și grápho, scriŭ. V. agiograf). Cel ce scrie frumos. Cel ce te învață caligrafia.

Servicii IT Constanta - Web design Constanta
Piese Auto si Service Constanta - Tracom
oil and acryl paintings by Costin Craioveanu