canafas dex | ce inseamna canafas | dictionar online cuvant.net

Dictionar Explicativ Roman / Englez

Dictionar Explicativ Român

Diacritice:    â    ă    î    ş    ţ

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

English Dictionary

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Folosesti des dictionarul explicativ al limbii romane? Adauga "motorul" de cautare browserului tau si poti cauta mai rapid direct din browser! Dictionar Online


Food Recipes

Ce inseamna canafas? - Definitie Dictionar Online pentru canafas - canafas dex


CANAFÁS s. n. Pânză rară din fire de cânepă, foarte apretată, care se folosește la confecționarea hainelor, ca întăritură la piepți, la gulere și, în legătorie, la cusutul cotoarelor de cărți. – Din germ. Kanevas.

CANAFÁS s.n. Pânză tare de cânepă, folosită la confecționarea întăriturilor pentru haine. ♦ Pânză apretată, folosită la legarea cărților. [< germ. Kannefas, Kanevas].

CANAFÁS s. n. pânză tare de cânepă, la confecționarea întăriturilor pentru haine și la legarea cărților. (< germ. Kannefas, Kanevas)

CANAFÁS s. n. Pânză tare de cânepă care se folosește la confecționarea hainelor, ca întăritură la piepți, la guler etc. ♦ Pânză apretată, folosită la legarea cărților sau registrelor grele. – Germ. Kannefas, Kanevas (< fr.).

canafás n., pl. urĭ (rus. kanifás, germ. kannefass, d. fr. canevas. V. canava). Munt. Un fel de pînză țeapănă care se pune la gulerele haĭnelor ca să le țină drepte.

Servicii IT Constanta - Web design Constanta
Piese Auto si Service Constanta - Tracom
oil and acryl paintings by Costin Craioveanu