green dex | ce inseamna green | dictionar online cuvant.net

Dictionar Explicativ Roman / Englez

Dictionar Explicativ Român

Diacritice:    â    ă    î    ş    ţ

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

English Dictionary

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Folosesti des dictionarul explicativ al limbii romane? Adauga "motorul" de cautare browserului tau si poti cauta mai rapid direct din browser! Dictionar Online


Food Recipes

Ce inseamna green? - Definitie Dictionar Online pentru green - green dex


GREEN s.n. (Anglicism) Peluză, loc semănat cu gazon pentru jocul de tenis sau de golf. [Pron. grin. / < engl., fr. green].

GREEN GRIN/ s. n. peluză cu gazon pentru jocul de tenis sau golf. (< engl. green)

GREEN [gri:n], David Ezra (1910-1983), biochimist american. A descoperit și a caracterizat biochimic o serie de enzime oxidative. În 1967 a refăcut în vitro ciclul de oxidare a acizilor grași.

GREEN [gri:n], George (1793-1841), matematician englez. Contribuții în domeniul calcului diferențial și integral (a stabilit o formulă de calcul al integralelor de volum și suprafață). A introdus noțiunea de potențial. Studii de mecanica fluidelor.

GREEN [gri:n], Henry (1905-1973), romancier englez. Opera sa prezintă societatea engleză după cel de-al doilea război mondial într-un cadru romantic, nu lipsit de accente satirice, dar impregnat de neliniște și mister („Orbire”, „A trăi”, „Iubire”, „Nimic”).

GREEN [gri:n], Julien (1900-1998), scriitor american de expresie franceză. Romane și un „Jurnal”, cuprinzând mai multe volume, relevând o permanentă căutare a purității, sau de analiză a conflictelor dintre pasiune și credință („Adrienne Mesurat”, „Léviathan”, „Moira”, „Sticla în mare”, „Pământul e atât de frumos”, „Expatriatul”). Proză cu caracter autobiografic („Tinerețe”). Eseuri.

GREEN RIVER, râu în V S.U.A., afl. stg. al fl. Colorado; 1.175 km. Izv. din M-ții Stâncoși (culmea Wind River) și străbate Pod. Marelui Bazin. Vechiul nume: Spanish River.

Servicii IT Constanta - Web design Constanta
Piese Auto si Service Constanta - Tracom
oil and acryl paintings by Costin Craioveanu